Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

Skjev penis

For mange menn kan skjev penis være et problem. I slapp tilstand ser penis forholdsvis normal ut, men ved reising blir penis skjev. Årsakene til skjev penis kan være medfødt eller senvirkning av Peyronies sykdom, som følge av en betennelse i ytre kjønnsorgan.

Smertefullt med Peyronies sykdom
En del menn opplever bøyd penis som sjenerende, men også smertefullt ved samleie, og i noen tilfeller er det nærmest umulig å gjennomføre.

Det er ikke bare under samleie at Peyronies sykdom vil oppleves smertefullt. Smerter vil også oppstå under reising, men vil etter hvert avta. Sykdommen vil avta innen 1-2 år, men etterlater arr og skrumpning av bindevevet rundt penis. Behandling kan utføres i alle stadier av sykdommen.

Behandlinger for skjev penis
Inntil nå har operasjon av skjev penis vært den mest vanligste behandlingsformen. Det slipper du hos Mediwave. Vi tilbyr trykkbølgebehandling med Sparkwave.

Sparkwave har vært en metode for å knuse nyrestein, men er også en trykkbølgebehandling som brukes mot ereksjonssvikt. Metoden har vist god effekt på Peyronies sykdom.

Slik behandler vi med Sparkwave
Med Sparkwave behandler vi skjev penis med smertefri trykkbølgebehandling mot bindevevsdannelse, som er årsaken til problemet. Denne behandlingen beholder penislengden ved at bølgene påvirker bindevevet slik at penis strekkes igjen.

Har du problemer med skjev penis, bøyd eller krum, bestill en time med konsultasjon eller kontakt oss for mer informasjon.

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi tar dessverre ikke i mot flere bestillinger på ubegrenset tid.