Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

Impotens

30-50 % av norske menn har problemer med impotens, og hovedmajoriteten ligger mellom 40-70 år. Er du rammet av impotens skal du ta dette på alvor. Det kan være et alarmerende forvarsel på hjertesykdom eller diabetes.

Det er ulike grader av impotens, også kalt erektil dysfunksjon. Noen menn får ereksjon av og til, men ereksjonen varer gjerne ikke lenge nok under et samleie. For andre igjen er ereksjon fraværende.

Potenspiller mot impotens
Bruker du potenspiller, eller ønsker å bruke det, er piller en kjent behandlingsmetode for impotens og ereksjonsproblemer. Behandling med piller har en effekt der og da, men fjerner ikke selve problemet.

Viktig å utelukke sykdom
Hos Mediwave tar vi blodprøver for å avdekke blant annet kolesterolnivå og insulinnivå, og sjekker eventuelle piller som pasienten måtte bruke. Her ser vi av og til at det er pillene som er årsaken til impotens, og justerer derfor doser og bytter ut piller mot andre piller.

For oss er det viktig med en helthetlig behandling, der vi tar blodprøver, gjennomfører terapitimer og/eller trykkbølgebehandling.

Trykkbølgebehandling mot impotens
Grunnen til impotens kan også være blodkarsykdom. Mediwave var den første sexolog-klinikken som tok i bruk trykkbølgebehandling med Sparkwave, og har sett flere gode resultater på behandlingsmetoden. Pasienter kan delvis eller helt bli kvitt impotens med trykkbølgebehandling. Det er ingen bivirkninger med behandlingen, og Sparkwave er en skånsom behandlingsform som gjøres uten narkose.

Kontakt oss
Kjenner du på impotens der du har ereksjonsproblemer helt eller delvis? Ta kontakt med oss for en konsultasjonstime og få behandling for problemet. Ikke gå med impotens da problemet kan være et langt mer alvorlig helseproblem.

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi tar dessverre ikke i mot flere bestillinger på ubegrenset tid.