Åpningstider er mandag-fredag: 11:00 - 18:00

For tidlig utløsning

For mange menn er for tidlig utløsning, også kalt tidlig sædavgang, noe som påvirker sexlivet negativt.

For mange varer et samleie sjeldent mer enn 1-2 minutter før mannen får for tidlig utløsning, mens for andre skjer det ved penetrering. Når dette blir et vedvarende problem skaper det stress, uro og nedsatt lyst, gjerne hos begge parter.

For tidlig utløsning, prematur ejakulasjon på fagspråket
Om du får for tidlig utløsning eller tidlig sædavgang av og til, er det ingen grunn til bekymring. Oppstår for tidlig utløsning oftere enn av og til, nærmest hver gang ved samleie, har du mest sannsynlig prematur ejakulasjon, tidligere utløsning.

Hvorfor forekommer for tidlig utløsning?
For tidlig utløsning er et vanlig seksuelt problem blant menn, men selve årsaken er ikke kjent. Tidligere trodde man at problemet lå psykisk, men i dag ser man at biologiske faktorer også kan spille inn. Dette kan være noen av årsakene:

  • Avvikende hormonnivåer
  • Mangel på serotonin
  • Avvik i sentralnervesystemet
  • Problemer med skjoldbruskkjertelen
  • Betennelse og/eller infeksjon i prostata eller urinrør


Snakk med en erfaren lege
Vi anbefaler alle å snakke med en lege om for tidlig utløsning når dette er et vedvarende problem. For noen menn kan ereksjonsproblemer og impotens være årsaken til for tidlig utløsning, mens for andre er årsaken en helt annen.

Hos Mediwave møter du Dr. Ellen Skjelbred, som tidligere jobbet som fastlege, og som senere videreutdannet seg til sexolog. Med Ellens erfaring som allmennlege og sexolog, har hun inngående kunnskap om for tidlig utløsning/tidlig sædavgang.

Behandling
Det finnes ulike behandlinger mot tidlig utløsning. Det kan være rådgivning og læring av seksuelle teknikker eller medisiner. Mediwave tilbyr enkel behandling med reseptbelagte medisiner, som vi ser god effekt av.

Har du problemer med for tidlig utløsning, bestill en time med konsultasjon eller kontakt oss for mer informasjon.

Bestill time på nett

Send oss en melding

small_c_popup.png

Vi tar dessverre ikke i mot flere bestillinger på ubegrenset tid.